Novi Sad
22.03.2014.
11:19 > 11:42
Plan pokrajinske vlasti da bioskop "Jadran" revitalizuje privremeno je obustavljen, jer su se pojavili potencijalni vlasnici tog objekta.
  • Sima

    24.03.2014 09:04
    @Lexv
    Posto si se ti izmileo pre par nedelja ocigledno je da nemas blage veze kako je Novi Sad izgledao pre tebe. Informisi se ili zavezi, ovako svi znaju koliko si glup.
  • Rođak PoNS

    23.03.2014 19:33
    sve teče sve se menja osim stenja i kamenja
    Imadosmo grad Zagreb u zajedničkoj državi, pa ga prestadosmo imati. Odmah potom ugostiteljski objekt ''Zagreb'' preimenovasmo u ''Atinu'' (mada ni taj varoš nemamo u sklopu naše domovine). I pojam Jadrana je odlepršao iz Srbije, pa - ako bude kakve rekonstrukcije u Poštanskoj ulici – moraćamo smisliti neko novo ime i za to što ćemo rekonstrukcijom dobiti. Evo tek nekih nasumičnih mogućnosti: Pacifik, Gibraltar, Biskajski zaliv, Foklandi, Zaliv svinja, Bermudski trougao, More tišine (to je najmirniji morski kraj na Mesecu) itd. Ako u objekt bude investirana kineska lova, što je veoma lako moguće, on se neizostavno ima nazvati po Žutom moru.
  • Lexv

    23.03.2014 09:14
    Vojvodjanski simfonijski orkestar? Jel to neka sala?
    Citajuci ovu bioskopsku istoriju Novog Sada, stice se utisak da je pre 100 godina Novi Sad bio veci grad nego sto je sada. Pamtimo vrlo dobro period renoviranja "Arene". Dok se nije otvorio "Cineplex", Novi Sad nije imao ni jedan bioskop (a to je bilo pre par godina).
  • Dobošarica

    23.03.2014 04:10
    čujte i počujte.. ha...ha!...
    "Postojao je plan da bioskop Jadran preraste u višenamenski objekat u kom bi mesto našao Zavod za kulturu, Pozorišni muzej, Vojvođanski simfonijski orkestar..."
    Ne kažem da su "planovi" pokrajinske Vlade lošiji od planova nekih drugih političkih subjekata, u zemlji, i inozemstvu... Ovo je sve blesavo, i priblesavo. Zaustavila bih se samo na tzv. Vojvođanskom simfonijskom orkestru. To je orkestar koji ne postoji (osim u virtueloj, i političkoj kleptokratskoj sferi). Orkestar registrovan na privatnoj kućnoj adresi, sa samo nekoliko zaposlenih, bez prostora za probe, nototeke, bez koncertnog prostora, kome se - kao - kupuje skup instrumentarij (a kupuje se; Pokrajina KUPUJE!) za koji se ne zna gde će se lagerovati, i čuvati, ANTIPOD je Vojvođanskoj filharmoniji, koja je delovala u Srpskom narodnom pozorištu do miloševićevskog jogurt-prevrata, i imala vrhunske rezultate. Upućena sam kako "direktor" ovog "orkestra" "lapa" novce, i deli ih sa pokrajinskom vertikalom, pa bih mogla, kao bivši službenik u pokrajinskim finansijama da, u nekoliko nastavaka, iznesem na ovom portalu model po kome se to odvija. Taj model je sofisticiraniji od onog koji primenjuje Treća Srbija, ali je - istovremeno - brutalniji (ako se tako nešto može i zamisliti).
  • -

    22.03.2014 11:57
    -
    sta se desilo sa onom zgradom na cosku pap pavla i safarikovom?
    prekrecena je u bojama tekuceg trenda ali nestadose ukrasi
  • -

    22.03.2014 11:52
    -
    al' su neki.
    sve to u toj zgradi i oni se bas sada pojavise.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna